Hűséged jutalma

Kedves 7nephilim.com látogatója !

Mivel rendszeresen nyomon követed a 7nephilim.com-ot, és like-oltad a Facebook vagy az Instagram oldalát, esetleg a Telegramon keresztül kapcsolatba kerültél az oldal írásaival, ezért automatikusan bekerültél a “Hűséged jutalma”  nevű támogató programbaA 7nephilim.com üzemeltetője,  az oldalt a  közösségi médiákban like-oló olvasók közül időnként kiválaszt 1-1 klienst. A kiválasztott személyét a nyilvánosság előtt teljesen titokban tartva, rá vonatkozólag jóslást végez, és annak a végeredményét itt, alább leírja. A szövegben az olvasó múltjára, jelenére és jövőjére irányuló jóslatot olvashat. A neve, monogramja,életkora, lakhelye nem lesz leírva! Maximum annyi, hogy férfi vagy nő az illető. Ha a leírás egyezik az élethelyzeteddel, akkor tudni fogod hogy te voltál az egyik kiválasztott…     😉

∗ ∗ ∗ ∗ ∗ ∗ ∗

Jóslatok Neked

2018.07.25.  20:22

Egy intuitív, alapjában véve jó emberismerő férfinek szól a jóslat:

  • Jelenleg ez érdekel: párkapcsolattal összefüggő események, találkozás foglalkoztat. Vágysz látni azt a férfit, akihez érzelmileg gyengéd szálak fűznek.
  • Ezt ne tedd: ne foglalkozz a férfivel, akár mennyire tartod őt vonzónak és népszerűnek.
  • Ezt tedd meg: beszélgessetek, és tisztázd magadban a helyzetet, ezt az érzelmi örvénylésed.
  • Ide fog vezetni, és ez lesz a legjobb számodra: el fogsz hidegülni tőle, új célokat határozol meg magadnak. Kiszabadulsz a személyiségének fogságából.