Vörös téglapor

A vörös téglapor egy olyan mágikus összetevő, amely évszázadok óta feltűnik a  különféle irányzatok gyakorlati praxisaiban. A  New Orleans-i voodoo hagyományban a vörös téglaport a ház előtt szórják le a földre, a negatív entitások visszaszorítása céljából. Ennek a pornak a használata a hoodoo-ban is közismert.  Természetesen lehet más anyagokkal (száraz növényi őrleményekkel, kristályporral, kávézaccal stb.-stb.) elkeverve használnunk rituális mágia szertartásaikor.

ddfg

A vörös tégla por létrehozása

Ha nem akarod megvásárolni már kész vörös téglaport, akkor megcsinálhatod magadnak. A por elkészítéséhez keress néhány régi vörös téglát, ha temetőből hozol az is jó.

Miután megszerezted a tégládat, dörzsöld át zsályával vagy tömjénnel, hogy eltávolítsd a ráragadt negatív energiát. Tedd fel az oltáradra a téglát, majd néhány nap elteltével kalapáccsal, és az óramutató járásával ellentétes módon törd össze  apró darabokra. A legjobb az, ha a téglát előtte egy fém edénybe vagy kőtálba teszed, így nem szóródnak széjjel a darabjai mindenfelé amikor ütögetni kezded.

A darabokat ezután törd porrá, majd adj hozzá egy kis finom sót. Keverd össze a sót téglaporral. Használhatod majd a kész keveréket a védőköröd kijelölésekor, vagy ebből a készítményből tehetsz  az ajtókra, ablakokra, bejárati kapukra stb-re szintén védelmező célzattal.

A vörös tégla a falat szimbolizálja. Csak a jó szándékkal rendelkező szellemek léphetnek át ezeken az akadályokon. Az emberekkel is tökéletesen működik. Azok, akik szeretettel és barátsággal érkeznek házadba, csodálatosan fogják érezni magukat nálad, míg a negatív és rosszindulatú emberek  kényelmetlenül, és a lehető leghamarabb el akarnak menni tőled.

A vörös téglaporhoz más összetevőket is hozzá adhatsz, legjobb ismereteid szerint változtathatod az arányokat, és kísérletezhetsz vele szabadon. 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s