Segítség a napi lelkigyakorlatokhoz

Ahhoz hogy a kapcsolatunkat a  Démonokkal jobban elmélyítsük, ajánlott a rendszeres gyakorlás.

Ez az egész cselekvéssorozat hogy milyen részekből áll az teljesen egyéni, magunknak kell tudni mi a jó és kivitelezhető, mi a személyünkre, időnkre, a körülményeinkre szabott és biztonsággal véghezvihető. 

Ha nincs lehetőségünk arra hogy a napi gyakorlásunkra külön helyiséget elkülönítsünk, akkor az erre használt kis teret (sarkot,polcot,fiókot stb.) ideiglenesen vagy állandóra elkülönítjük. Ha pl. van egy fekete terítőnk, amelyet csak a Démonolátriás rituálénkkor használunk, az is teljesen megfelelő az ideiglenes hely kijelöléséhez. Erre tehetjük  a füstölőt vagy az illó olajas tálat, gyertyát, és azt a tárgyat, amelyre rávéstük, festettük, rajzoltuk stb. a Démon jelét, kis tál rumot, vagy gyümölcsöt felajánlásnak. Ezt rugalmasan kell megoldani, a lényeg az, hogy minden nap törekedni kell a Démonnal történő kapcsolódásra. A gyakorlás a mindennapok része, olyan  mint a tusolás, az evés vagy bármi amit hétfőtől vasárnapig megteszel.

Tedd a matracod alá a Démonnak a jelét akivel dolgozol, álmodban is szűrődhetnek át információk, lehet ott fog majd üzenni neked valami fontosat. De még az elalvásod előtt is végezhetsz egy rövid vizualizációs gyakorlatot. Képzeld el a szigillumát, ismételd  az Ennjét, vagy gyújts gyertyát, tegyél bármit ami a Démon felé irányul és fejleszti a kapcsolatodat.

2018-10-18_12.57.19

Készíthetsz magadnak számlálót is, amikor az Enn ismétlését folytatod. Szétszedtem egy malát, újrafűztem 72 szemesre, hozzáfűztem plusz egyet amely eltér alakjában a fagolyóktól, és ez jelzi a kör végét. Vagy egy bőr szíjra köss csomókat, azt is használhatod ehhez segítségül.

Ezek  a fent leírtak csak ajánlások, ötletek, hozzájárulások számodra.

De egy biztos, ha nincs napi szinten jelen a törekvés részedről, akkor nem is lesz előrehaladásod a Démonolátria útján. Az hogy hordunk a nyakunkban valamit, az kifejezheti az elkötelezettségünket. De a külsőségek igazából nem fontosan, öltözhet bárki talpig feketébe, teljesen mindegy, és közben árad belőle, hogy mögötte nincs semmi ilyen irányú megvalósítás.

Ezeken túl kell lépni, be kell építeni a Démonolátriát a mindennapjainkba, és a fejlődésünk lendületet kap. 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s