Egy széljegyzet a paktum megkötése előtt

A Démonolátriában a Démonok megismerésére is törekszünk, amely egy igen csak hosszú távú kapcsolatot produkál velük. Előkészítjük a rituálénkat, érleljük magunkban az elhatározásunkat, és közben türelmesen megvárjuk a megfelelő alkalmat, amely a továbblépéshez vezet. Egyik nagyon jó módja ennek a kapcsolatnak a mélyítéséhez, a paktum megkötése a választott Démonnal. A módját és az útját itt nem fogom leírni, mindenki járjon utána, kutasson a Démonolátria szakirodalmában, amely szabadon a rendelkezésünkre bocsátott.

A paktum megkötése nem csak abból áll hogy lezavarunk valami üres rituálét, és pikk-pakk túl jutottunk rajta. Nem, ez így nagyon a felszínt kapargató cselekvés sorozat lenne. A paktum lényeges eleme a tiszteletteljes együtt munkálkodás a Démonnal. Becsatornázzuk idővel magunkat a Démon energiájának, így is segítve a belső fejlődésünk hatékonyságát. Nyilván ezek a zárt alkímiai folyamatok előbb-utóbb a környezetünkből is előhozzák majd a válaszokat, amelyeknek csak mi tudjuk igazán az okát. 

Mindenki úgy éli meg a Démonolátria ösvényét ahogy akarja,  nincsenek korlátozások. Van aki szerényen, de lehet hogy más harsányan fogja. Ez mindenkinek a magánügye, mert minden Démonolátriás egyedi jellem, és a külsőségek másodlagosak ebből a szempontból.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s