Élő kapcsolat a Démonokkal

A Démonolatria ösvényére amennyiben van meghívónk, csak akkor tudjuk sikeresen becsatornázni magunkat, amely majd az élő kapcsolat létrejöttét hozza a Démonokkal. 

sitri.sytry.seal

Ez nem fog menni egyik napról a másikra, időt kell erre szánni, figyelni a jeleket,és nem utolsó sorban meg kell értenünk a Démonok működését az életünkre levetítve.  A fátyol “fellibbentését” személyre szabottan hajtják végre, mivel nagyszerű tanítók. Pont annyira amennyire szükséges, ismerik a határainkat, azt hogy mennyit vagyunk képesek befogadni a Démonok adta információ tengerből.

Szintről szintre lépnek, fokozatosan tárják fel a lelki szemeink előtt  a világuk bizonyos részleteit. Egyik személyes tapasztalatom leírásával folytatom e cikket, amelyet nem azért fogok itt megosztani mert valami show műsort kívánok nyújtani a nagyérdeműnek. Nem. Azért írok, hogy támogassam azokat akik erre az útra hivatalosak. Csak miattuk, és nem másért. Fontos azt is itt megjegyeznem, hogy az átélt eseménysorok nem drog hatása alatt jöttek létre, hanem azoktól mentesen. DMT használata alatt levők jegyeztek le hasonló részletgazdagságba belemenő látvány sort.

A szokásos bevezető most elmaradt, mert tudták hogy tudatosodott bennem hogy ők azok, amikor fantasztikus tájak, csodálatos épületek, civilizációk kezdenek feltűnni első körben a látomás alatt. Előkészíti a Démonok a kapcsolódást, nem rontanak ajtóstól a házba.

A Démonok intelligenciák és nem bunkóciák, ahogy sokan elképzelik. 

Feltűnt a lelki szemeim előtt, egy Kapu, amely inkább kápolna hatását keltette, de mégsem egyezett azzal, mert a szabályos alakzata, és tökéletessége messze felülmúlta a megszokottat. Rend jellemezte a vázát, nyoma sem volt a káosznak. A képek minden esetben élesek, abszolút élethűek.  A Kapun számomra kivehetetlen,homályos alakok csoportja haladt át a világunkba. Tudtam, hogy Ők átjöttek és itt vannak, de folyamatosan jönnek, és jönnek, a végét a sornak nem tudom megvárni. 

Az ágyamban vagyok, félig alszom, érzem ahogy a párom simogatja a hátam. Ő a bal oldalamon fekszik. Kezd kényelmetlenné válni a fekvésem, megfordulok a jobb oldalamra, őt látom ott is. Újra megfordulok, a bal oldalamon is ő van, és élem ahogy számtalan kéz simogatja a hátam, ugyanabban az intenzitásban. Zuhanok, zsibbadok ebben az egész helyzetben, a Succubus átbillent egy határon, és elkezdődik egy utazás, éjszakai tájakon, a természetben. És megérintem az egyik folyó víz felszínét, látom ahogy az ujjam megtöri a víztükröt. Száguldunk, utazok a Démonnal, elképesztő ez az egész viszonyunk.

És megjelent a Légió előttem. Nem tudom behatárolni a Démonok sokaságát, fantasztikus, de szabályos, nem kaotikus tömeg árad előttem. Kitűnik ebben a kavalkádban egy csodálatosan színes Lény, több nyaka van, mint a mesebeli sárkányoké, talán 5-7, és mindegyiken oroszlánra emlékeztető fejet látok. Kérem a nevét, szimbólumát, bármit, de Ő csendben örvénylik tovább, viszont élesen láthatom, lenyűgöző megjelenését…

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s