A Démonokkal történő munkákból amit eddig megtanultam

valn

Az évek során a mágiával foglalkozó embert, nagyon sok hatás éri. Ha szerencsések vagyunk, az események legtöbbjéből rengeteget tudunk tanulni. Engem is értek mindenféle hatások, most felsorolok párat azok közül az információk közül, amelyek hasznosak lehetnek a számodra.

El kellett fogadnom, hogy az eredmények megjelenéséhez időre van szükség. A türelmetlenségem értelmetlen manőverekhez vezetett. Nyilván vannak eredmények, amelyek gyorsabban jöhetnek, viszont a legtöbb esetben, hosszabb ideig kellet várnom. Démonok probléma megoldását előre nem nagyon lehet bemérni.

Türelem !

Rá kellett jönnöm arra, hogy a Démon pártfogóim állandóan támogatnak. Minél többet dolgozom velük, annál több ajtót nyitnak meg a számomra mint amire gondoltam. Tudják mit akarok, ismerik a céljaim, és sokszor kérés nélkül alakítják ki a számomra az előnyös lehetőségeket. Ha létrejött az erős kötelék, akkor az aktív jelenlétük nem kérdéses.

A kudarcok nem a dolgok végét jelentik a Démonolátriában. Ha egy démonnal nem sikerül eredményes kapcsolatot kiépítenem, bármennyire törekedtem, ezt el kell fogadnom. Vannak Démonok, amelyek nem hajlandóak velem dolgozni. Na és? Én sem szeretek mindenkit, léteznek emberfajták akiket kifejezetten rühellek.

Csak határozottan! A Démonokkal történő munkához határozottnak kell lenni. Szentimentális epizódokat ajánlott erősen elfelejteni, ha eddig áldozat típusú voltál, akkor ezt a szerepet felejtsd el !

Mágiát gyakorolnom kell! Legcélravezetőbb, ha egy Démonnal igyekszel egy erős kapcsolatot kiépíteni első körben, és ne hetente váltogasd a Démonokat! Lehet hogy ez egy kicsit unalmasnak tűnik, de a kapcsolatod megfelelően mélyül, és sokkal gyümölcsözőbbé válik.

Nem válok mindent tudóvá. A sok keresés után célszerű specializálódni. Lásd be, hogy pl.: a profi zenészek sem tudnak a világ összes hangszerén játszani. Nem lesz depressziós és lenézett a zongora virtuóz, ha bebizonyosodik róla, hogy szitáron nem tud játszani.

 Ajánlott weboldal a témakörben: demonolatria.hu

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s