Hoodoo mágia

A hoodoo mágikus rendszere, a rabszolga kereskedelemnek köszönhetően alakult ki Amerikában. Egy keverék, de működőképes mágia, amely magába olvasztotta bizonyos  Afrikából származó, és az amerikai indián őslakosok, valamint más népek által képviselt okkult áramlatok szeleteit. A hoodoo rendszere dinamikus, és napjainkban is folyamatosan fejlődik. 

A hoodoo eredmény centrikus káoszmágia, a természetfelettit és a tárgyak erejét használó praktikus erő.

varázslat

A hoodoo doktorok praxisa széleskörű: szerelemmel, bevonzással kapcsolatos műveletektől a pénz, bőség teremtés,jóslás, ártó mágián át foglalkoznak mindennel, ami az ember életben kialakult nehéz helyzetek felszámolására irányul. 

Eszközeik között megtalálhatók pl.: rituális gyertyák, porok, gyógynövények, hoodoo babák, zsákok, olajok, füstölők garmada. 

∗ ∗ ∗ ∗ ∗ ∗ ∗

Jó szerencsét hozó hoodoo varázslat tonkababbal

Szükséged lesz ehhez: tonkababra, zöld színű féldrágakövekre/kristályokra, arany mágneses homokra, és egy zöld kis  méretű flanel zsákra. A hozzávalókat tedd bele a zöld zsákodba, és 18 napon keresztül (és ne tovább) hordd magadnál. 18. napon keress meg egy templomot, és ott rejtsd el, hagyd ott a zsákot. Ezt követő 3 napon belül, nagy szerencse fog érni.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s