Rituálé a kedvező körülményekért

A démonok nem adnak megoldást minden pénzügyi, vagy a karriered építése közben felmerült összes problémára. A démonokkal szembeni reális elvárások támasztása különösen nehéz lehet úgy, hogy elvagyunk árasztva mindenféle kitalált történetekkel, fals démoni teofánia leírásokkal. A Jézusban hívő boszorkányok elhomályosításairól pedig ne is beszéljünk inkább.

Itt ennél a pontnál, felmerülhet bennünk a jogos kérdés: mégis, hogyan működnek a démonok?

Az isteni intelligenciák segítenek bennünket abban, hogy jobb választási lehetőségeket találjunk, szembenézzünk félelmeinkkel, jobbá, erősebbé váljunk, és képesek legyünk véghezvinni azt, amit szilárdan elhatároztunk. Néhány ember számára a mágia rossz, a démonok gonoszak és hazug tanácsokat súgnak az emberek fülébe. Tévedés, és ez nem így van.

ster

Emlékezz arra, hogy az életed csakúgy nem történik meg veled, hanem azt te éled, és irányítod. Te vagy a saját utad mestere, és a rendelkezésedre álló körülményekben lásd meg mi hasznos a számodra, és abból tudsz majd tanulni.

A legjobb, ha nem követsz el megint a számodra káros, és súlyos hibákat, mert a démonok továbbra is lehetőséget biztosítanak neked arra, hogy ugyanazokat a hibáidat újfent megcselekedd. Ők nagyon jó tanárok.

Van amikor a kényelmes komfortzónánkból, a saját fejlődésünk érdekében ki kell lépnünk. Vagy mi magunk választjuk a kihívásokat, vagy -ha démonokkal dolgozunk- akkor ők fogják kikényszeríteni  a babazsúros, unalmasan és szánalmas életünkben, a személyre szabott fejlesztő – megoldandó és kirobbantó feladatok sorát.

Tehát itt végső soron két lehetőségünk van: vagy mi magunk választjuk a kihívásokat, vagy a démonok fogják elénk tolni. Döntsd el mit akarsz, mielőtt  a démonolátria ösvényére rálépnél.

Vágy+odaadás+kitartás+erőfeszítés=eredmények

Vegyél elő egy lapot, és oszd fel 3 részre: hosszú távú tervek, rövid távú tervek és azonnali tervek elnevezéssel. Írd le, a megfelelő helyre a céljaidat, de a hosszú távú tervek résszel kezdj, mert az fogja diktálni milyen rövid távú céljaid lesznek, amiből következnek majd az azonnaliak. A hosszú távú tervek megvalósulását érdemes 5 éven túlira, a rövid távúakat 1-5 éven belülire, az azonnaliakat 1 éven belülire tervezni.

Az így priorizált tervek nem fognak minket összezavarni, kapkodásra, meggondolatlan lépésekre ösztönözni. Tiszta és világos képet kapunk a céljainkról.

 

 

 

seal

Belphegor hívása a kedvező anyagiakkal, pénzzel kapcsolatos lehetőségekért:

Egy papírra rajzold le Belphegor jelét (fenti képen láthatod),  és írd alá a neved. Vidd magaddal a papírt, és éjjel, egy magányos helyen kezdd el a hívását: 

Belphegor, én keresem a lehetőségeket a …………………….. /itt mondd el a kérésedet/.  Hívlak téged!

Ezután kezdd el magadban ismételni Belphegor enn-jét:  Lyan Ramec Catya Ganen Belphegor!

Közben szúrd meg az ujjad egy tűvel, és csöppents egy csepp vért Belphegor jelére. Ez lesz a véráldozatod a démon számára. Ezt a rituálét, hetente egyszer, összesen hét alkalommal ismételd meg. A hetedik alkalommal, a véráldozatod után, egy tűzálló, rituáléra alkalmas edényben égesd el a papírt. Hagyd hogy a szél hordja szét azt, ami megmarad az égetés után. 

A kedvező lehetőségek jelentkezni fognak. Belphegor dolgozni fog rajta.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s