Halott állatok szellemeivel történő munka

Az egyik leginkább praktikus nekromantia  módszer a modern időkben, a halott állatok szellemeivel való tevékenység. Az állatszellemekkel létrejött munka, nagyon hasznos a boszorkányság számára.

kop
Felmerülhet benned a  kérdés, hogy ha találsz állati csontokat, vagy tetemet, akkor mit kell tenned azokkal, hogyan készítsd elő a nekromatia gyakorlásához, a halott állat szellemével történő kapcsolatfelvételhez?
Az első dolog, és a legfontosabb dolog, a higiénia betartása. Nagyon ügyelned kell a fertőzés elhárítására, használj gumikesztyűt, szájmaszkot, védőruhát! Nem árt tisztázni azt is, hogy jogosult vagy-e a talált csontok megtartására? De tisztában kell lenned azzal, hogy melyik állatból származnak a maradványok.

Itt ezen a linken keresztül olvashatsz pár tippet, a csontpreparátumok készítéséről:

http://www.preparatorium.hu/oktatas/csont.pdf

 

Kapcsolódáshoz használhatod a fekete tükröd.
Az első dolog, hogy mutatkozz be a csontok felett, hogy a szellem tudja ki és mi vagy. Ismerjen meg téged a csontokban élő szellem, szánj időt erre. Az állatszellem jelenléte a koponyában a legerősebb. A koponya a szellem háza.
Lehet, hogy a szellem meglehetősen ideges és zavarodott lesz, ha erőszakosan pusztult el. Ha ez a helyzet, akkor nyugtasd meg. Égess dohányt, adj neki almát, vagy olyan ételt, ami annak az állatnak a legmegfelelőbb ( nem biztos hogy az, amit mi megeszünk !).
Ha nem lehet megnyugtatni, akkor két lehetőséged van. Az egyik az, hogy visszahelyezzük a csontokat oda, ahol megtaláltad a tetemet. Hagyd azokat ott, és felejtsd el azt is, hogy valaha megérintetted őket. A másik lehetőséged: a szellem eltávolítása a csontokból. Ahogy elűznéd a szellemet az otthonodból,  azt úgy megteheted a szellemmel a csontból is.
Ha az állat szellem megnyugtatható, akkor érdemes vele tovább dolgozni.
A következő lépés, hogy kérdezd meg a szellemet, hogy hajlandó-e veled dolgozni. Soha sem feltételezd azt, hogy pozitív választ fogsz kapni!. Ha nemleges, hagyd az egészet a fenébe, ha igen, akkor tudd meg, kísérletezd ki  milyen munkára lenne a legjobb alkalmazni.

A kisméretű koponyákat rituális kellékként is lehet felhasználni, míg a nagy koponyákat  pl.: arra, hogy dísznek  álcázott “őrkutyákként” tegyék a feladatukat.
Használhatod az állat koponyáját arra is, hogy más szellemet hívj bele. De mindenképp a tisztító rituálé előzze meg a hívást.

12

 

Milyen más jellegű munkát lehet véghez vinni az állati szellemekkel? Minden az állattól függ. A ló koponyája nagyon hasznos lehet egy boszorkány számára. Használható asztrálutazás segítéséhez, kapuk átlépéséhez,  de az ellenség földjének megátkozásához is.  A madár szellem figyelme segíthet a repülés közben. A róka szellem képes behatolni, lopni és követni, kémkedni. Egy bika szellem megvéd és támadja azokat, akik veszélybe sodornak. A varangy koponyáját egy gyűrűbe foglalva, vagy egy kígyó csigolyáját rituális nyakláncodra teheted, és szellemük segíteni fognak, erősítenek a munkádban.

A koponyák általában a halál szimbólumai az emberek világában. Nagy hatással bírnak minden nekromantikus munkában, beleértve az emberi szellemekkel történő kapcsolódáskor.

Ez lehet akár  a világok közötti kapuk kulcsa is.

Ha ez egy róka, varangy, nyúl vagy más állat koponyája, akkor nagyon jól fognak működni az általános nekromantikus műveletekben.

Ezek az alapok  az állati nekromantia szempontjából, és jó kiindulási pontok azok számára, akik érdeklődnek, vonzódnak e gyakran elhanyagolt téma  felé.

A nekromantia azonban talán több figyelmet érdemelne  a magyar boszorkányság körében.

Vigyázz: a szellemek bosszút állnak, ha rosszul bánsz velük! A legjobb, ha betartasz minden szabályt, ha megpróbálod a kontaktus felvételét.

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s