Fekete tükör

fekete tükör.jpg1

Fekete tükör: biztos vagyok benne, hogy sokan hallottak már erről az eszközről. Számos, mágiával foglalkozó egyén tulajdonában van legalább egy darab belőle. A legkülönfélébb rituálék alkalmára használt, egyszerűen elkészíthető, és praktikus eszközről van szó. Aki a szellemvilágba igyekszik betekintést nyerni, azok számára ajánlott a használata. Bizonyos körökben portálként is működtetik.

Elkészítése nagyon egyszerű. Talán a leggyorsabban és tetszetősen úgy tudod létrehozni,  hogy vásárolsz egy beüvegezett képkeretet. Ennek a mérete tulajdonképpen nem lényeges, de nyilván sokkal jobb ha nagyobb méretekben gondolkodsz. Ha van elég helyed, szerezz be régi, kihajtható , retro tükrösszekrényt. A háztartási boltban, vagy a festékboltban vegyél egy (vagy több) doboz fekete színű festék spray-t. Fújd le a festékkel az üveget és a keretet mindkét oldalán, több rétegben. Száradás után, tulajdonképpen készen is van a fekete tükröd. Sokan ajánlják  az elkészülte után, felszentelni a kitűzött célnak megfelelően. Ha csak egy entitással való kapcsolódás  okán van meg, legyen az bármilyen, akkor fesd rá a keretre a jeleit, nézz utána a javasolt füstölőknek, gyertyáknak, és kizárólag arra az egy lénnyel történő kontaktus teremtésre használd. Ha sokirányú munkára akarod befogni, akkor az a legjobb, ha a véreddel szenteled fel a tükröt. Ha tudsz zárt vérvételi rendszert beszerezni, és tudsz magadtól vért venni a kémcsőbe, vagy segítség bevonásával, az is jó. Ha erre nincs lehetőséged, és kevesebb kellemetlenséget akarsz átélni a magad megcsapolása közben, ajánlom az automata ujjszúrót, 

vér

amit a vércukorszint méréséhez szoktak használni. Az így nyert vérmennyiség is elegendő a feladatra. 

Miután felszentelted a fekete tükröt, kezdd el használni. Tedd le magad elé, végezd el azt a rituálét amelyet akarod, és ezután ülj le elé, és pihentesd a tekinteted a fekete felületén. Figyeld mi történik ott. Tölts el minél több időt előtte, és ha nem jön számodra a várt eredmény, ne add fel, próbáld más alkalommal újra,ha kell többször, amíg a megnyugtató válasz megjelenik.

A fekete tükör alkalmas: a nekromatia gyakorlására, jósláshoz, legkülönfélébb entitásokkal való kapcsolat kiépítéséhez, gyógyításhoz, ártáshoz,testből kilépés gyakorlatához, az Árnyékkal történő munkához, vámpír úthoz, vagy csupán egyszerű belső utazás megélése céljából.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s