mágia

Fekete tükör

fekete tükör.jpg1

Fekete tükör: biztos vagyok benne, hogy sokan hallottak már erről az eszközről. Számos, mágiával foglalkozó egyén tulajdonában van legalább egy darab belőle. A legkülönfélébb rituálék alkalmára használt, egyszerűen elkészíthető, és praktikus eszközről van szó. Aki a szellemvilágba igyekszik betekintést nyerni, azok számára ajánlott a használata. Bizonyos körökben portálként is működtetik.

Elkészítése nagyon egyszerű. Talán a leggyorsabban és tetszetősen úgy tudod létrehozni,  hogy vásárolsz egy beüvegezett képkeretet. Ennek a mérete tulajdonképpen nem lényeges, de nyilván sokkal jobb ha nagyobb méretekben gondolkodsz. Ha van elég helyed, szerezz be régi, kihajtható , retro tükrösszekrényt. A háztartási boltban, vagy a festékboltban vegyél egy (vagy több) doboz fekete színű festék spray-t. Fújd le a festékkel az üveget és a keretet mindkét oldalán, több rétegben. Száradás után, tulajdonképpen készen is van a fekete tükröd. Sokan ajánlják  az elkészülte után, felszentelni a kitűzött célnak megfelelően. Ha csak egy entitással való kapcsolódás  okán van meg, legyen az bármilyen, akkor fesd rá a keretre a jeleit, nézz utána a javasolt füstölőknek, gyertyáknak, és kizárólag arra az egy lénnyel történő kontaktus teremtésre használd. Ha sokirányú munkára akarod befogni, akkor az a legjobb, ha a véreddel szenteled fel a tükröt. Ha tudsz zárt vérvételi rendszert beszerezni, és tudsz magadtól vért venni a kémcsőbe, vagy segítség bevonásával, az is jó. Ha erre nincs lehetőséged, és kevesebb kellemetlenséget akarsz átélni a magad megcsapolása közben, ajánlom az automata ujjszúrót, 

vér

amit a vércukorszint méréséhez szoktak használni. Az így nyert vérmennyiség is elegendő a feladatra. 

Miután felszentelted a fekete tükröt, kezdd el használni. Tedd le magad elé, végezd el azt a rituálét amelyet akarod, és ezután ülj le elé, és pihentesd a tekinteted a fekete felületén. Figyeld mi történik ott. Tölts el minél több időt előtte, és ha nem jön számodra a várt eredmény, ne add fel, próbáld más alkalommal újra,ha kell többször, amíg a megnyugtató válasz megjelenik.

A fekete tükör alkalmas: a nekromatia gyakorlására, jósláshoz, legkülönfélébb entitásokkal való kapcsolat kiépítéséhez, gyógyításhoz, ártáshoz,testből kilépés gyakorlatához, az Árnyékkal történő munkához, vámpír úthoz, vagy csupán egyszerű belső utazás megélése céljából.

 

 

 

Kategóriák:mágia

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s