Az ártó mágia használata

Egyenlőre, amikor ezt az írást szerkesztem, annak időszakában a tudatosan letompított és lebutított,  Magyarországon (most még) uralkodó ezoterikus széljárásnak meghajló széles réteg körében, ez a tevékenység tabu témának számít. Arra hasonlít a kialakított helyzet, mint amikor a ház betörésvédelmét áttörő rabló, a lakásban a tulajdonosok szeme láttára szabadon elviszi a zsákmányt, még egy kört lefutva megerőszakolja az áldozatul esett lakók hölgy tagjait. Ezt követően eltűnik a semmibe, és ahogy jött úgy ment. Ellenállás nem történik meg.

A csak védekezésre, vagy a támadások elszenvedésére beidomított magyar ezoterikusok, szabad prédái  a munkahelyükön , családjukban, tágabb környezetükben élő embereknek, akik szabadon törlik a lábukat a másikba. Pedig ezt nem törvényszerű eltűrni, és tétlenül, puhányok módján várni az “isteni igazságszolgáltatást” vagy a “karma hatalmának” eljövetelét. Legtöbben attól félnek, hogy ha a mágia eszközeivel megtámadnák a másikat, akkor ezek automatikusan visszahullnak a fejükre. Pedig ez nem így van. Eléggé vicces lenne a meccs, ha a focista gólt lőne az ellenség kapujába, és nemsokkal rá a saját kapujába pattanna át a labda, mert karma, vagy pokol, vagy más blokkoló egység lépne azonnal működésbe.

Az ártó mágiát is használók veszélyes ellenfelekké válnak akkor, amikor a sok kísérletezés, gyakorlás után, elkezd feltűnni az ismerősei előtt, hogy a baljós munkák eredményképpen, az ellenfeleik lassan, de biztosan kikerülnek a látómezőből.

8537936470_3bf25f06c3_z

Az ellenségeink a legjobb kísérleti patkányok az ártás begyakorlásához. Undorító  a főnököd viselkedése veled szemben? Egyik munkatársad állandóan áskálódik ellened? Akkor ideje változtatnod, ők azért vannak, hogy kezdj el titokban gyakorolni rajtuk. Szükséged lesz pár féle dologra a kiszemelt áldozatodtól, melyekből célszerű begyűjtened amennyit csak tudsz:

  • pár hajszála
  • körömdarabja
  • vércseppje
  • bőrének darabja
  • vércseppje
  • spermája
  • menstruációs vére
  • fotója
  • kézírása

Varrj  egy voodoo babát, vagy formálj egyet agyagból. Ha a baba textilből történő elkészítésének akarsz nekilátni, akkor szabd ki a formáját, töltsd meg valami természetes anyaggal pl.: szénával, szalmával vagy faforgáccsal. Menj ki a temetőbe, egyik sírról hozz egy kis földet, azt is tedd bele. Ezután jöhetnek az alany testének származékai, azokat is gondosan helyezd a babába. Ha csak a fotója van meg, akkor arra tedd rá az elkészített babát, vagy vágd ki az arcát ollóval, és rögzítsd a baba fejéhez. Válaszd ki a számodra megfelelő démont, és annak jelét rajzold le egy papírra. Gyújts fekete vagy vörös gyertyát. Megfelelő rituálé keretén belül hívd meg a démont, hogy segítse a munkádat. Szenteld fel a tűket, amelyeket a baba átszúrásához használsz. Kösd össze a démonikus energiát a tűkkel, amikor szúrod a baba testébe, és amikor a halálát kívánod, vizualizáld ahogy a démon pecsétjéből kiáradó ártalmas energia belefolyik a tűbe, az áldozatod pusztulását okozza. Erre a célra elkülönített, ártó démonok jeleivel ellátott dobozban, vagy kis koporsóban tárold a babát. Havonta ismételd meg a rituálét, amíg jónak látod.

Fontos: soha sem szabad védekezésre esélyt adnod! Ne mondd el senkinek mit tettél!

Itt a félreértelmezések megszüntetése végett megjegyzem: a jól kivitelezett ártó mágia használata nem azért fog működni, mert az ellenségünk tudni fog a műveletünkről. Nem.

Még egyszer kiemelem: ne hozd a tudtára hogy így, ezen az úton ellene fordultál! Ez nem valami pszichológiai módszer, vagy verbális fenyegetés, amiről neki feltétlenül tudnia kell. Teljesen fölösleges erről bármit kifelé kommunikálnod.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s