mágia

Az ártó mágia használata

Egyenlőre, amikor ezt az írást szerkesztem, annak időszakában a tudatosan letompított és lebutított,  Magyarországon (most még) uralkodó ezoterikus széljárásnak meghajló széles réteg körében, ez a tevékenység tabu témának számít. Arra hasonlít a kialakított helyzet, mint amikor a ház betörésvédelmét áttörő rabló, a lakásban a tulajdonosok szeme láttára szabadon elviszi a zsákmányt, még egy kört lefutva megerőszakolja az áldozatul esett lakók hölgy tagjait. Ezt követően eltűnik a semmibe, és ahogy jött úgy ment. Ellenállás nem történik meg.

A csak védekezésre, vagy a támadások elszenvedésére beidomított magyar ezoterikusok, szabad prédái  a munkahelyükön , családjukban, tágabb környezetükben élő embereknek, akik szabadon törlik a lábukat a másikba. Pedig ezt nem törvényszerű eltűrni, és tétlenül, puhányok módján várni az “isteni igazságszolgáltatást” vagy a “karma hatalmának” eljövetelét. Legtöbben attól félnek, hogy ha a mágia eszközeivel megtámadnák a másikat, akkor ezek automatikusan visszahullnak a fejükre. Pedig ez nem így van. Eléggé vicces lenne a meccs, ha a focista gólt lőne az ellenség kapujába, és nemsokkal rá a saját kapujába pattanna át a labda, mert karma, vagy pokol, vagy más blokkoló egység lépne azonnal működésbe.

Az ártó mágiát is használók veszélyes ellenfelekké válnak akkor, amikor a sok kísérletezés, gyakorlás után, elkezd feltűnni az ismerősei előtt, hogy a baljós munkák eredményképpen, az ellenfeleik lassan, de biztosan kikerülnek a látómezőből.

8537936470_3bf25f06c3_z

Az ellenségeink a legjobb kísérleti patkányok az ártás begyakorlásához. Undorító  a főnököd viselkedése veled szemben? Egyik munkatársad állandóan áskálódik ellened? Akkor ideje változtatnod, ők azért vannak, hogy kezdj el titokban gyakorolni rajtuk. Szükséged lesz pár féle dologra a kiszemelt áldozatodtól, melyekből célszerű begyűjtened amennyit csak tudsz:

  • pár hajszála
  • körömdarabja
  • vércseppje
  • bőrének darabja
  • vércseppje
  • spermája
  • menstruációs vére
  • fotója
  • kézírása

Varrj  egy voodoo babát, vagy formálj egyet agyagból. Ha a baba textilből történő elkészítésének akarsz nekilátni, akkor szabd ki a formáját, töltsd meg valami természetes anyaggal pl.: szénával, szalmával vagy faforgáccsal. Menj ki a temetőbe, egyik sírról hozz egy kis földet, azt is tedd bele. Ezután jöhetnek az alany testének származékai, azokat is gondosan helyezd a babába. Ha csak a fotója van meg, akkor arra tedd rá az elkészített babát, vagy vágd ki az arcát ollóval, és rögzítsd a baba fejéhez. Válaszd ki a számodra megfelelő démont, és annak jelét rajzold le egy papírra. Gyújts fekete vagy vörös gyertyát. Megfelelő rituálé keretén belül hívd meg a démont, hogy segítse a munkádat. Szenteld fel a tűket, amelyeket a baba átszúrásához használsz. Kösd össze a démonikus energiát a tűkkel, amikor szúrod a baba testébe, és amikor a halálát kívánod, vizualizáld ahogy a démon pecsétjéből kiáradó ártalmas energia belefolyik a tűbe, az áldozatod pusztulását okozza. Erre a célra elkülönített, ártó démonok jeleivel ellátott dobozban, vagy kis koporsóban tárold a babát. Havonta ismételd meg a rituálét, amíg jónak látod.

Fontos: soha sem szabad védekezésre esélyt adnod! Ne mondd el senkinek mit tettél!

Itt a félreértelmezések megszüntetése végett megjegyzem: a jól kivitelezett ártó mágia használata nem azért fog működni, mert az ellenségünk tudni fog a műveletünkről. Nem.

Még egyszer kiemelem: ne hozd a tudtára hogy így, ezen az úton ellene fordultál! Ez nem valami pszichológiai módszer, vagy verbális fenyegetés, amiről neki feltétlenül tudnia kell. Teljesen fölösleges erről bármit kifelé kommunikálnod.

 

 

Kategóriák:mágia

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s