Szexuál mágia

Hermetikus szexuál mágia – a szexuális aktus mágikus célokra történő felhasználása – meglehetősen egyszerű, kizárólag egy partner megléte szükséges hozzá függetlenül azok szexuális orientációjától.

A legmegfelelőbb partner az, akivel a mágiát végrehajtó személy empátiát érez és ideális körülmények között ő is érdekelt az aktus mágikus műveletben való alkalmazásában, tisztában van annak mibenlétében és érdekelt annak sikerében. Megéri találni egy megfelelő partnert és vele kialakítani egy kapcsolatot. Olyannal dolgozni, aki nincs tudatában az aktus mágikus felhasználásának lehetséges és hatásos (ugyanakkor nem annyira, mint mikor mindkét fél azonosan adja bele az energiáit a munka sikeréért) az alábbi technikákat ennek függvényében lehet használni mindkét esetben.

A szexuál mágikus rituálé lényege, a két fél által az aktus alatt generált szexuális energia irányítása, mely a gyakori ködösítés ellenére igen egyszerű. A legjobb eredményért a kívánt hatásnak megfelelő bolygó szerint érdemes végrehajtani a munkát – például egy az anyagi jólétet célzó munkát Jupiter szerint érdemes elvégezni. Konstruktív rituálékat az adott bolygó felemelkedésekor, destruktívakat annak lenyugvásakor kell elvégezni. Ez természeténél fogva periodikusan korlátozza az elvégezhető munkát, de ugyanakkor növeli annak spirituális értékét.

Hasznos lehet, ha a munkát bizonyos fokig ritualizáljuk – például gyertyák és füstölők használatával a bolygónak megfelelően és olyan helyen történő elvégzéssel, ahol természetes mágikus aura van jelen (egy felszentelt tisztás vagy egy elszigetelt hegytető etc.) vagy ahol előzőleg már végeztünk rituálékat, vagy egy általunk használt templomban, ahol bizonyos mágikus tárgyak, oltár és egyebek rendelkezésre állnak.

Mint a legtöbb hermetikus rituálénál ennél is fontos a vizualizáció/frázis használata a célnak megfelelően.

Heteroszexuális munkák:

A rituálé megkezdésekor a férfi ujjaival elkezdi izgatni a nőt annak gerincének és vállainak gyengéd simogatásával, majd nyelvével feltüzeli (Locis Muliebribus), mielőtt az aktus kezdetét veszi. Az aktus csúcsán a nő vizualizálja a rituálé célját a választott módon. Ha előzőleg ki lett választva, mely leírja a célt, a nő ritmikusan elkezdi kántálni azt, ahogy az aktus közeledik a csúcspontjához.

A nő a kapu ebben az esetben, akin keresztül az energiák áramolnak így övé a meghatározó szerep. Gyakran hasznos a kezdeti szakaszban, ha vizualizálja, ahogy energia ömlik le rá és rajta keresztül az égből és a csillagokból.

Amennyiben a férfi az, aki végzi a rituálét a nő tudta és közreműködése nélkül, akkor az ő feladata a vizualizáció és a (csendes) kántálás. Ez a fajta rituálé természeténél fogva kevésbé hatásos, mint az előző.

A nő hasonlóképpen elvégezheti a rituálét a férfi tudta nélkül és ez nem befolyásolja annak erejét vagy hatékonyságát.

A rituálé az eddigiekhez hasonló módon ér véget, relaxációval és a „Vége van!” kijelentéssel.

Szaffikus/Urániai munkák:

A női szerepek megduplázása miatt a szaffikus rituálé nagyon erős mágiát alkot. Itt mindkét résztvevő együttesen végzi a vizualizálást és a választott frázis ritmikus kántálását – a vágyat közösen egymás simogatásával és nyelvük használatával tüzelik fel, az egyik extázisát követi a másik. Az aktus addig ismételhető, ameddig azt a résztvevők szükségesnek érzik.

Urániai rituálé elvégzése hasonló módon történik mint a heteroszexuális forma, azzal a kivétellel, hogy annak megkezdése előtt a felek megállapodnak arról, hogy melyikük végzi a vizualizációt és a kántálást.

 

Forrás: Turul Nexion

Posted in O9A

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: