Gyakorlati munka tapasztalatszerzés céljából

Időigényes, megerőltető és kitartás igénylő, viszont ténylegesen élő és színes gyakorlati tapasztalás gyűjtés, a különféle spirituális/és nem spirituális szervezetekbe történő időleges beépülés gyakorlása. Ez a módszer, tulajdonképpen eléggé elterjedt, sokan nem tudatosan végzik, hanem útkeresés célú vándorlásnak fogják fel. Kevesen tudják, de bizonyos szervezetek a tagjaiknak tanácsolják, időszakosan más irányzatok módszereinek, klímájának, tagságának, létformájának az átélését. A megcélzott egyház, közösség vagy bárminek is nevezik a formáját, sok hasznos információt rejthet. Az emberi társadalom legkülönfélébb színtereiben történő kommunikáció, rákényszeríti az egyént a rugalmas látásmódra, az alkalmazkodó képesség edzésére. Nyilván való az is, ha a választott közösség törvényeit betartjuk, és törekszünk a minél zökkenőmentesebb beilleszkedésünkre, kapcsolatrendszerünk is formálódni fog, és még több rejtett, a szokásos megosztásokon túli adatokhoz jutunk.

7nephilim

Zajok kiszűrését bizonyos fokig összehasonlítással magunk is eltudjuk intézni, hiszen elvégeztük a választott modulokat, és a tudásunk nem csak másokéra hagyatkozott, elméleti információhalmaz.

Vallásos, ezoterikus tömbök képzési ideje tőlünk függ. Bizonyos esetekben ajánlott legalább 1.5 évig tartózkodni egy helyen, míg más estekben ha pl. avatási rendszerben tájékozódunk, tetszőleges mértékig, saját belátásunk szerint célszerű eljárni. Mindenféleképpen  érdemes figyelni tanulmányunk során a közösség kompetenciáit, az ideológia  korlátozottságának mértékét. A különféle vallásos, ezoterikus metódusok elsajátítása révén, meglátjuk azok hatásfokát, az eredmények minőségét és tartósságát.

Egy ajánlás az induláshoz:

  • 3 év keresztény gyakorlat pl.: 1.5 év baptista egyház ezután 1.5 év Hit Gyülekezete

ezt követően

  • 3 év buddhista gyakorlat: 1.5 év zen buddhizmus (pl.: Kvan Um Zen iskola, One Drop Zen), aztán 1.5 év tibeti buddhizmus (pl.: Karma Ratna Dargye Ling, Gyémánt Út buddhizmus)
  • legalább 1.5 év hinduizmus: tetszőleges ágak tanulmányozása (pl.:Krsna tudat, Osho)
  • 1 év intenzív “New Age” tanulmányozása (pozitív gondolkodás, gyógyítós irányzatok,Reiki, pránandi stb.)
  • tradicionális irányzatok tanulmányozása, nyugati okkultizmus gyakorlatai

Mi esetünkben, nem a rendszer használ minket, hanem mi használjuk azt a saját javunkra. 

____________________________________________________________________________________________

© Az oldalon megjelenő írásokat, kizárólag a társoldalak vehetik át az oldalaikra, a 7nephilim.com-ra irányító link feltüntetése mellett!

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s