Energiavámpír

 

Man with conceptual spiritual body art

Ki az energia vámpír?
Az energia vámpír nem egy rossz egészségügyi állapotban élő ember, hanem olyan állapotban  létező egyénről beszélünk, aki ciklusonként okkult módon, nem anyagi szinten, rákapcsolódik a legkülönfélébb élő energiatárolókra. Senki sem tud önmagától energiát generálni. Egy ember életében, X/+1/ mennyiségű életenergia adott, amellyel mindenki a saját belátása alapján sáfárkodik. A vámpír, az emberi lét ragadózója (predator) aki válogatva az energiatárolók között, a számára megfelelőt lecsapolja. Ez a fajta energia csapolás egyfajta gyűjtés, és így a létezését betudja biztosítani. Az energia hiánya sarkallja a vámpírt a begyűjtésre. Erre nem létezik gyógymód, csak a vámpíri út gyakorlása.

Hogyan válhat valaki energiavámpírrá ?
Bármilyen hihetetlen: nem tudsz létrehozni energiavámpírt. Nem létezik semmilyen rituálé, vagy mágikus eljárás a vámpír megtereméséhez.
Ha vámpír vagy, akkor felismered, hogy vámpír vagy; ha az vagy, és akkor átéled az ébredési folyamatot; vagy nem, és ebben az esetben csak egy vámpír maradsz a tudatalattid szintjén, és ekkor a tudatalattid gondoskodik a táplálkozásodról. Nem mindenki született energiavámpír; ezt nem  tudod  az életben csakúgy felvenni.

Most ne tévesszenek meg olyan esetek, amikor egy ember “vámpírrá válik”. Ez egyfajta pszeudo-vámpírizmus, másnéven szimpatikus vámpíroknak nevezik őket. De ez nem ugyanaz, mint az igazi energiavámpír, hiszen az energiavámpírsághoz feltétel hogy  a státusz vele szülessen, és addig a tudata rejtett részén pihen ez a tulajdonság, amelyet idővel  a tudatos elme magához ölelhet. 

Az ilyen típusú “pszeudo-vámpírok” a szimpatikus vámpírok, a “vámpír közösség” tanult vámpíroknak vagy másodlagos vámpíroknak nevezi.

Tehát:
1.) Szimpatikus vámpír: a szimpatikus vámpír olyan személy, akit egy vámpír olyan sokáig táplál, hogy energiája nem tud visszaállni rendes szintre, ezért a test és az elme újabb energiát igényel. Ez a tanult vámpirizmus egyik  formája. Ez az állapot nem állandósul, később elmúlik. Ott vannak még, a különféle leírások alapján tanult energia csapolási módszerek, kellő gyakorlással elsajátíthatók (etikus vagy nem etikus úton).
2.) Nekromantikus vámpír : ez egy ritka fajta, de a jobban informált boszorkányok között ismerős jelenség. Ha túl sok a halál energiája, pl. a sűrűn végrehajtott ​​nekromantikus rituálék  miatt, akkor a test elkezd leállni, mert a halál energia nagyon igénybe veszi őket. Ezért szükségük van az energiára, a gyakori lecsapolásokra. 

Hogyan tudhatom meg, hogy energiavámpír van a környezetedben?
Először is, ki kell zárni azt hogy beteg vagy. Sok ember azt hiszi, hogy energiavámpír támadta meg, és azért tapasztalja a fáradtságot. Pedig nem, egyszerűbb okai vannak.
Ha tényleg egy energiavámpír csapolt meg, akkor általában nem egy emberre csatlakozik rá, hanem egyszerre többre is.

A kimerültnek, nagyon  fáradtnak érezheted magad attól, hogy ha túl közel vagy egy energiavámpírhoz, de különösen akkor, ha az aurájuk közelében állsz (körülbelül egy kar hossznyi táv). Nyilvánvaló, hogy a vámpír energiát vesz fel egy forrásból, és ha táplálkozik rajtad keresztül, az energia átáramlik, így fizikailag és lelkileg egyértelműen lemerít.

Lecsapolás közben, az elméd elkezdi felhozni a régi erős érzelmeket kiváltó emlékeket.  A leggyakoribb érzelmek ilyenkor a félelem, a harag, vagy néha az öröm vagy a szeretet, a legerősebb módon történő  érzelmi kavalkád megjelenése. A zavartság mellett közben feledékeny is  lehetsz, mert a finom anyagi tested megpróbálja megtisztítani magát.
Megmagyarázhatatlan kényelmetlenség és nyugtalanság is erőt vehet rajtad.

Meg kell jegyeznem, hogy a táplálkozás érzése furcsa öröm járhatja át, vagy akár eufórikus is lehet, az energiavámpír számára. 
Sokan, akik energiavámpírokkal találkoznak, és táplálják őket, érezhetik ezeket a tüneteket. Amikor a táplálás után észreveheted magadban, hogy a vámpír fog az eszedben járni. Amikor rá gondolsz, akkor um. energiát fogsz küldeni a számára. 

Ki táplálja a vámpírokat?
Vannak olyan emberek, akiket donorokként említenek, akik szívesen adnak energiát a vámpíroknak. A legtöbb energia  adományozó általában aktívan részt vesz a vámpír életében vagy közösségében (rajong,szerelmes stb.).

A donorok mindig rendelkezésre állnak az energia vámpír etetésére.  

Ha egy vámpír közösség vagy ház tagja vagy, akkor mindig több donorral szükséges rendelkezned; sőt van olyan  is, ahol a vámpírok táplálják egymást, ha az energia kedvező a számukra.
Az etikus energiavámpírok, általában nem fognak betegeket, vagy védtelen embereket tudatosan megcsapolni. A tanult energia vámpírok, inkább hajlamosabbak ezekre a tevékenységre.

Miért élnek az emberek a vámpírokkal?
Sokan úgy látják, hogy a vámpír etetés egyoldalú és élősködésnek számít. Ez ebben a formában nem igaz.
A vámpír és a donor (ok) közötti kapcsolat nagyon egyedi. Ami általában úgy történik, hogy a donor nem tudja szabályozni a saját energiáját,  túl sok van, ezért a vámpír  a felesleges energiát leveszi. Ez lehetővé teszi az adományozó számára, hogy normális, kiegyensúlyozott energiaszinten tudjon működni.
Az energiavámpír működése során, az energiával való munkája révén, vonzza azokat,  akik szintén energiával dolgoznak. Tudja jól, hogy ez nagyon előnyös lehet az együttműködés, mindkét érintett fél számára. Az adományozók energiatestüket megtisztítják, miközben az energia vámpírokat táplálják. 

Mi az ébredési folyamata?
Azt a folyamatot, amikor egy energiavámpír normál, alvó, vámpírikus öntudatosságot nélkülöző állapotából, a tudatos állapotig megy át, akkor változás következik be. Ez a folyamat (vámpír önmagára) ébredés (é)nek nevezzük. 
Amikor a vámpír elkezdi felismerni, hogy vámpír, és ez a folyamat elkezdődik, ez maga az ébredés. 

A folyamat nem csak egyik napról a másikra történik, (néhány esetben, de ezek ritkák), általában hetek és hónapok alatt következik be.  Ez egyfajta fiatalság, vámpír serdülőkornak is nevezhetjük.

Energiavámpír vagyok? 
Sokan, akik energia vámpírok azt tapasztalják, hogy az emberek fáradtak lesznek, miután együtt töltenek velük egy hosszabb időt. Az ilyen tapasztalások, nagyon jó jelzések arra, hogy vámpír vagy-e vagy sem. Ha az emberek körülötted egyre kimerültebbé válnak a társaságodban, eléggé gyanús… lehet a legjobb barátod is, vagy egy bosszantó kollégád, aki melléd ül a munkahelyeden…
Ha éhes vagy, mert az energiára gondolsz, érzelmeket kelthetsz másokban, pl. barátaiddal pletykálni kezdesz. Alapvetően, ha bármilyen érzelmi reakciót okoz a vámpír, az abból is képes táplálkozni.

____________________________________________________________________________________________

© Az oldalon megjelenő írásokat, kizárólag a társoldalak vehetik át az oldalaikra, a 7nephilim.com-ra irányító link feltüntetése mellett!

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s