Démoni erők tartották életben Hawking-ot !

 

 

A Carl Gallups alapította PNN News rádióműsorában, napokkal ezelőtt elhangzott egy olyan blokk, amelynek során Mike Shoesmith vezető szerkesztője, egy meredek teóriával állt elő. Szerinte, a március 14-én elhunyt Stephen Hawking-ot, démoni erők tartották életben, hogy ellensúlyozza a keresztény körökben elismert Billy Graham evangélista munkáját. Ráadásul, hogy a cinkes helyzetet súlyosbítsák a körülmények, a keresztény prédikátor, Hawking előtt halt meg nem sokkal 2018. február 21-én. 

Bizonyos keresztény körök úgy tartják, hogy minden ember, aki a Bibliában megfogalmazott világképet nem osztja, az a gonosz szolgálatában él, akár van róla tudomása, akár nincs.

hole.gif

Sajnos sok elavult nézet, nem képes követni a tudomány fejlődését. Könnyebb démonizálni az ismeretlent, mint kutatni, és próbálni megérteni a működését. Jelenkor uralkodó világvallásaira, a legnagyobb veszélyt nem valami “antikrisztus” vagy betiltás, illetve üldözés jelenti. Hanem például a NASA, vagy más űrkutatással foglalkozó szervezetek. Ezek az elavult  szerkezetű nézetek, túlságosan is a Föld adta viszonyokhoz lettek kialakítva. Az emberi életre alkalmas bolygók felfedezésével, a földi vallásos rendszerek bedőlése következik. Sőt, ha bebizonyosodik tudományosan is, egy másik bolygón élő értelmes lények létezése, akkor ezekre a megszokott látásmódokra, a végső csapást mérné.

____________________________________________________________________________________________

© Az oldalon megjelenő írásokat, kizárólag a társoldalak vehetik át az oldalaikra, a 7nephilim.com-ra irányító link feltüntetése mellett!

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s