7 veszélyes tünete annak, hogy a mágia útjára léptél !

Ordo Ra's al Ghul m_solata2

  1. Elkezd módfelett zavarni, egyes ezoterikusnak címkézett facebook csoportokban megosztott közhelyes idézetek, szövegek tengere. Te alaphangon normálisan viselkedsz, és a mágia nem egyenlő az illemtannal. Ennyi erővel a sarokreszelés is lehetne mágia. De nem az. Az a sarokreszelés.
  2. Egyre erősebb benned a késztetés a mágia gyakorlására. Eleged lett a fotelezotériából, és kísérletezni akarsz. Hajrá! Tedd meg bátran az első lépéseket!
  3. Realizálódik benned, hogy a különféle entitásokkal való kapcsolatra törekvés, önállóbbá tehet az életben.
  4. Kezd letisztázódni benned, hogy a mágia gyakorlásával, a közösségi életedbe pluszokat vihetsz. 
  5. Átalakulnak az olvasási igényeid. Megválsz néhány  eddig megszokott könyvkiadóidtól, amelyek a “nesze semmi fogd meg jól” szintű vackokkal mosták az agyad. Gyakorlat centrikusság jellemez. Ami nem működik, azt kidobod.
  6. Elkezded keresni, és ha rátalálsz megvásárolni a rituális munkához való kellékeket. Azon gondolkodsz, hol lesz majd a lakásban, a házban, a kertben, a padláson az erdőben stb. az állandó, vagy  mobil szentélyed helye.
  7. Csontig hatolóan beléd vésődik az, hogy nem vagy birka. Nem  tűrsz el mindent, jogod van egy jó életre, jogod van megvédened magad, a családod, a barátaid, a jóakaróid, és a vagyonod ha kell. Ellenségeid hajlandó vagy kiiktatni. Mágia eszköztára a rendelkezésedre áll, hogy elérd a céljaidat. (Nem ijeszted magad sem a karmával, sem a pokollal. Nem félsz.)

 


© Az oldalon megjelenő   írásokat, kizárólag a társoldalak vehetik át az oldalaikra, a 7nephilim.com-ra irányító link feltüntetése mellett!

*Az felhasznált illusztráció, Yliaster Daleth alkotása.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s