Entitás fajták, amelyekkel dolgozhatsz

elementars

Elementárok

Ezekkel viszonylag könnyű kapcsolatba lépned. Specializálódott a működési területük, nem kiterjedt, de abban tökéletesek.

  • Tűz –  Szalamanderek: képesek felkavarni az szenvedélyeket, indulatokat. De adnak vitalitást és életerőt is. Terjesztik a dühöt és az agressziót. Segítenek elpusztítani az eléd tornyosuló akadályokat.
  • Levegő – Szilfek: fizikai megnyilvánulásuk a levegő. Mentális képességek javítását lehet tőlük kérni, segítik a szellemiséggel kapcsolatok fogalmak mélyebb megértését, érzékennyé tehetnek a jövő érzékelésében, látnoki képességeket adhatnak neked.
  • Föld – Gnómok: gazdagság, anyagi javak előteremtésében segítenek. Kristályok, kövek ezoterikus tulajdonságait tárhatják fel előtted.
  • Víz – Udinék: érzelmeid megértésében segítenek, intuitív képességeid fejlesztik. Jó manipulátorok.

Planetáris intelliganciák

Adott bolygóhoz, csillaghoz kötődő jellemzők figyelembevételével keress velük kapcsolatot. Arbatel mágiáján keresztül sikeresen megértheted őket.

Halottak szellemei

Ezek nem kifejezetten szellemek, hanem inkább a lélek árnyai, visszatükröződései, akik egykor itt a Földön sétáltak. Keményen és határozottan működnek, nyomorúságot, rémálmokat visznek az ellenséged életébe, amely aztán az öngyilkosságba is viheti őket.

Kóbor szellemek

Ouija táblán keresztül tudsz kapcsolatba lépni velük. Céltalan, nem éppen öntudatos energiák. Kevés figyelmet érdemelnek.

Goetiá-ban felsorolt lények

A Goetia lényei hasznos szellemek, érdemes alaposan elmerülni a velük való munkában. Nagyon eredményesen dolgoznak az életed minden területén, csak a megfelelő entitásokkal vedd fel a kapcsolatot.

Istenek

Működésük átfogó. Ezzel a területtel foglalkozók rituáléikban, magukban igyekeznek megidézni őket.


© Az oldalon megjelenő írásokat, kizárólag a társoldalak vehetik át az oldalaikra, a 7nephilim.com-ra irányító link feltüntetése mellett!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s